Home What do we offer ? Contact Video

TRAININGS

17/03/2017 - De Apotheker (Column in de Standaard)

De Standaard 17 maart 2017 (Pag. 3)

 

REAGEER

Lut Robberechts (17 maart 2017):

Prachtige collumn in de Standaard van vandaag die ons imago goed doet en die bovendien heel goed weergeeft hoe laagdrempelig de apotheek is en hoe belangrijk in het leven van veel patiënten en in het geheel van de eerste lijnsgezondheidszorg.

We zijn het allemaal, sociaal werker, wetenschapper, manager en elk van die taken is -- wat mij betreft -- even belangrijk én complementair. Aan ons allen om te bewijzen dat we het op de werkvloer kunnen waarmaken en dat we de titel 'huisapotheker' waard zijn!


Willy Schepers (17 maart 2017):

37 jaar lang heb ik voor een Groothandel in Pharmaceutische producten gewerkt. Ik heb honderden apothekers persoonlijk gekend en kan alleen maar zeggen dat ik vind dat 99 procent van deze mensen inderdaad bezorgd zijn voor hun patiënten. Ik ken weinig branches die zo service- gericht werken voor hun klanten.

De ervaring die een apotheker opbouwt tijdens zijn carrière is onbetaalbaar. Tevens stelde ik vast dat bijkomende opleidingen druk gevolgd werden. Een apotheker is zijn plaats meer dan waard in de gezondheidszorg.


 

 

 

 


‹‹Back


Copyright © 2024 Dirk Broeckx – All rights reserved.
Privacy beleid | Sitemap
Webontwikkeling Siteffect